Bobodoran

Rudi Haryadi Bulketh wrote:
Bu Guru:”barudak…cing saha anu ku urang  kedah dipikanyaah sareung dihormat ?”
Tapi euweuh nu ngajawab
(si ucup anu jail, nojoskeun jangka kana bujur si adul anu keur sare dibangku hareupenana)
Adul:”Emaaaa !!” (ngajorowok & sare deui)
bu guru :”bagus, cing saha anu nyiptakeun langit jeung eusina ?”
(si ucup nojoskeun deui jangka kana bujur si adul )
Adul :”ya allah !!” (ngajerit melong ka si ucup… teu lilasare deui)
bu guru :”adul pinter… teras naon anu kedah diucapkeun ema ka bapa pami bade bobo?”
(bari seuseurian si ucup nojoskeun deui jangka kana bujur si adul lewih tarik nepika si adul ngajorowok jeung ngameuk ka si ucup)
“SOK SIAH NOJOSKEUN DEUI  KUNU SEUKEUT ETA, PODARAN KU AING !!”
bu guru:”haaah?? Gubraaaag”

*pingsan meni sukses
Diposting ku Dadan Rachman Rudiman
Click & like! BOBODORAN SUNDA JAMAN AYEUNA

Tinggalkan Balasan

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s